Skip to main content

Απεργια Μμμ / ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ ΑΔΕΔΥ : Κανονικά κινούνται τα μέσα ... / Η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών προχωρά σε τρίωρες στάσεις.

Απεργια Μμμ / ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ ΑΔΕΔΥ : Κανονικά κινούνται τα μέσα ... / Η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών προχωρά σε τρίωρες στάσεις.. Τροπολογία για δρομολόγια τις ώρες αιχμής εξετάζει η κυβέρνηση. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα).

Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Σε νέα πανελλαδική απεργία, μετά από αυτήν της 24ης σεπτεμβρίου, προχωρούν εργασιακοί. «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα). Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει για την αυριανή απεργια!

ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΙΟΥ: Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΙΟΥ: Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα ... from www.thepressroom.gr
Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο. 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα. Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10;

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Η απεργία στα μμμ ακινητοποιεί μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό καθώς και τα λεωφορεία του οασθ στη θεσσαλονίκη. Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών η αυριανή απεργία της αδεδυ όσον αφορά στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων μεταφοράς μέχρι τις 10 το. Πανελλαδική απεργία στους δήμους της χώρας. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στάση εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μμμ αντί της αρχικά προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Μετά τις αντιδράσεις για τις πανελλαδικές, ακολούθησαν από τα συνδικάτα αλλεπάλληλες τροποποιήσεις των απεργιακών κινητοποιήσεων και των στάσεων εργασίας κατά του εργασιακού. Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών προχωρά σε τρίωρες στάσεις.

Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, οι ομοσπονδία θεαμάτων που αφορά θέατρα και θεάματα γενικότερα, οι λογιστές ενώ συμμετέχουν λόγω της αδεδυ οι. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Σε νέα πανελλαδική απεργία, μετά από αυτήν της 24ης σεπτεμβρίου, προχωρούν εργασιακοί. Θετική ήταν η απάντηση της αδεδυ στο αίτημα της ολμε να εξαιρεθούν από την αυριανή απεργία για το εργασιακό οι η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη.

Παράνομη κρίθηκε η απεργία της ΑΔΕΔΥ για εκπαιδευτικούς ...
Παράνομη κρίθηκε η απεργία της ΑΔΕΔΥ για εκπαιδευτικούς ... from www.documentonews.gr
Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Μετά τις αντιδράσεις για τις πανελλαδικές, ακολούθησαν από τα συνδικάτα αλλεπάλληλες τροποποιήσεις των απεργιακών κινητοποιήσεων και των στάσεων εργασίας κατά του εργασιακού. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Απεργία την πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην τραινοσε. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Τροπολογία για δρομολόγια τις ώρες αιχμής εξετάζει η κυβέρνηση. Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Νέες κινητοποιήσεις την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Στάση εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μμμ αντί της αρχικά προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας.

Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Θετική ήταν η απάντηση της αδεδυ στο αίτημα της ολμε να εξαιρεθούν από την αυριανή απεργία για το εργασιακό οι η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Πώς θα κινηθούν τελικά τα μμμ αύριο; Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Απεργία μμμ είναι η στάση εργασίας που γίνεται από τους εργαζομένους που δουλεύουν στις συγκοινωνίες μιας πόλης (πχ στα αστικά λεωφορεία, στο μετρό, κλπ). Πανελλαδική απεργία στους δήμους της χώρας. 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η αθήνα. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα). Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Στάση εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μμμ αντί της αρχικά προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας.

Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Γιατί δε θα έχει μετρό και τραμ η αθήνα την παρασκευή απεργια σημερα μμμ: Πανελλαδική απεργία στους δήμους της χώρας. Μετά τις αντιδράσεις για τις πανελλαδικές, ακολούθησαν από τα συνδικάτα αλλεπάλληλες τροποποιήσεις των απεργιακών κινητοποιήσεων και των στάσεων εργασίας κατά του εργασιακού. Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ.

ΜΜΜ απεργία Γερμανία: Εκτεταμένη απεργιακή κινητοποίηση ...
ΜΜΜ απεργία Γερμανία: Εκτεταμένη απεργιακή κινητοποίηση ... from www.alphafreepress.gr
«χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα). 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Νέες κινητοποιήσεις την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Μετά τις αντιδράσεις για τις πανελλαδικές, ακολούθησαν από τα συνδικάτα αλλεπάλληλες τροποποιήσεις των απεργιακών κινητοποιήσεων και των στάσεων εργασίας κατά του εργασιακού. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Την αρχική απόφαση για τριήμερη απεργία σε προαστιακό και τρένα από σήμερα τρίτη μέχρι και την πέμπτη 1η ιουνίου, τροποποίησε η τραινοσε. Απεργία την πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην τραινοσε.

24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Θετική ήταν η απάντηση της αδεδυ στο αίτημα της ολμε να εξαιρεθούν από την αυριανή απεργία για το εργασιακό οι η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη. «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα). Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει για την αυριανή απεργια! 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Ποια μμμ κάνουν απεργια την τετάρτη 2/10 και ποτέ ανακοίνωσαν και νέα απεργια την πέμπτη 3/10; Νέες κινητοποιήσεις την πέμπτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σε νέα πανελλαδική απεργία, μετά από αυτήν της 24ης σεπτεμβρίου, προχωρούν εργασιακοί. Πώς θα κινηθούν τελικά τα μμμ αύριο; Πανελλαδική απεργία στους δήμους της χώρας. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ.

Comments